Vragen over de Logboekapp?

Hieronder zijn de meest gestelde vragen te vinden. Vraag je je iets af en staat de vraag waarop je antwoord wil hebben er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar logboekapp@gmail.com. Ook voor suggesties kunt u hier naartoe mailen.

Hoe maak ik een logboek aan?

Als u ingelogd bent kunt u op het kopje 'Nieuw logboek' klikken om een logboek aan te maken. Voor het maken van een logboek moet er een titel, een omschrijving en een startdatum en een einddatum worden ingevuld. Vervolgens geef je aan wat je wil bijhouden en of je het logboek met personen wil delen. Klik daarna op 'Nieuw logboek aanmaken' in het vakje 'Logboek aanmaken'. Je logboek is nu aangemaakt en terug te vinden onder 'Mijn logboeken'.

Wat gebeurt er als ik een logboek deel?

Als u een logboek deelt met bijvoorbeeld mitch@example.com, dan komt het door jou gedeelde logboek op het account van mitch@example.com te staan onder het kopje 'Gedeeld met mij'. Hier kan mitch@example.com logboekitems toevoegen en verwijderen. Tevens kan hij zien met wie het logboek nog meer gedeeld is en hoe lang het project nog loopt. Daarnaast kan hij het logboek exporteren. Jij hebt als maker meer rechten, jij kunt namelijk de instellingen van het logboek wijzigen, het logboek weggooien, het logboek delen en personen verwijderen uit de deel-lijst.

Hoe wijzig ik de instellingen van mijn logboek?

Op de logboekdetail pagina klik je bovenin het scherm op het knopje 'Projectdata en exporteeropties'. Vervolgens verschijnt er onder andere een knop 'Projectgegevens'. Als u daarop klikt komt u op dezelfde pagina waar u het logboek aangemaakt heeft. Hier kunt u de gegevens van het logboek aanpassen en opslaan.

Hoe exporteer ik een logboek?

Op de logboekdetail pagina klik je bovenin het scherm op het knopje 'Projectdata en exporteeropties'. Vervolgens verschijnt er onder andere een knop 'Exporteer'. Als u op deze knop klikt zal uw logboek gedownload worden. U kunt het logboek vervolgens openen in Microsoft Excel.

Hoe verwijder ik een logboek?

Op de pagina 'Mijn logboeken' kunt u onderaan in het vakje op het prullenbak icoon klikken om het desbetrefende logboek te verwijderen.

Wat gebeurt er met mijn donaties?

Uw donatie wordt geïnvesteerd in het optimaliseren van de huidige functies en het bedenken en maken van nieuwe functies. Uw donatie gaat via PayPal en komt op naam van Mitch Dorrestijn.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Op de pagina 'Instellingen' kunt u uw wachtwoord wijzigen. Voordat u uw wachtwoord kunt wijzigen moet u eerst uw huidige wachtwoord invullen en vervolgens uw nieuwe wachtwoord. Nadat uw wachtwoord is gewijzigd wordt u automatisch uitgelogd.

Wat is de visie en missie van dit platform?

De missie is om data voor iedereen toegankelijk en overzichtelijk te houden. Nu lopen projecten nog te vaak vast of overschrijden de deadline. Vaak komt dit door een gebrek aan communicatie. Met de logboekapp wil ik mijn bijdrage leveren om projecten overzichtelijk en toegankelijk te houden.

Wordt mijn logboek verwijderd nadat de projectdatum is overschreden?

Nee, uw logboek blijft dan nog steeds toegankelijk. De projectdata's zijn slechts bedoeld als een reminder.

Waarom word ik spontaan uitgelogd?

Als u deze applicatie een dag (24 uur) open heeft staan wordt u uitgelogd voor beveiligingsdoeleinden. U kunt daarna gewoon weer inloggen.

Wat moet ik doen als ik een lek gevonden heb?

Als u denkt dat u een bug of beveiligingslek gevonden heeft kunt u dat melden via logboekapp@gmail.com. Samen kunnen we namelijk deze applicatie verbeteren.

Wat moet ik doen om in contact te komen?

Als u vragen, opmerkingen of hulp nodig hebt kunt u een mail sturen naar logboekapp@gmail.com

Ervaar hoe makkelijk het is en Maak een gratis account

Een logboek bijhouden wordt in de toekomst nog makkelijker. Er komen steeds nieuwe functies bij om de logboekapp te verbeteren. Met uw donatie gaat dit lukken! Momenteel staan de volgende functies op de planning:

Aanpasbare headers, Team chat, Remider emails, Kleurschema's, Logboekarchivering, Meer exporteeropties, Meer talen en een geheime functie.

Doe een donatie