Een digitaal logboek maken met de Logboekapp

Volgens o.a. Frankwatching.com, Managersonline.com en Zorgvisie.nl lopen veel projecten niet goed door o.a. slechte planning. Hou nu een logboek bij en leer je projecttijd beter in te schatten.

Een digitaal logboek maken met de logboekapp? Dit is o.a. waarom:

Alles digitaal en overzichtelijk

Al je logboeken staan op één centrale plek waar jij bij kan. Niet langer een logboek bijhouden op papier of in een tekstbewerker maar digitaal waar en wanneer jij wil.

Logboeken delen

Deel je logboeken met je projectgroep, docent of collega's. Zo kun je samen het overzicht bewaren en je projecten op de rails houden.

Flexibel

Personen aan je logboek toevoegen of verwijderen, je gedeelde logboeken inzien of de logboekinstellingen bewerken? Dit kan met de logboek app. Als je klaar bent kun je je logboek exporteren in Excel formaat zodat je het logboek bijvoorbeeld bij een rapport kunt toevoegen.

Gratis te gebruiken

De logboek app is gratis te gebruiken. Uiteraard worden donaties gewaardeerd. Het maken van logboeken wordt in de toekomst nog eenvoudiger omdat uw donatie geinvesteerd wordt in meerdere en betere functionaliteiten.

Ervaar alle mogelijkheden en Maak een gratis account

Een logboek bijhouden wordt in de toekomst nog makkelijker. Er komen steeds nieuwe functies bij om de logboekapp te verbeteren. Met uw donatie gaat dit lukken!

Doe een donatie